Bij ons in DC [TeeVee]

Dag kijkbuiskinderen! Trouwe nieuwsbrieflezers, Facebookvrinden en andere groupies die trachten deze groep van onweerstaanbare zeilers te volgen wisten het al, maar voor hen die minder in het tijdperk van sociale media zijn geïntegreerd: wij hebben een miniserie. Delft Challenge bekijkt u tegenwoordig niet meer in het echt, wen maar alvast aan 16:9 en HD. Kijken, hier!

De filmpjes zijn gemaakt door onze mediaman, Feike Essink. Feike is naar eigen zeggen één van de onboard medacrewmembers van de volgende Volvo Ocean Race, oefenen doet hij op ons. Wij zijn hem daar natuurlijk buitengewoon dankbaar voor, want het resultaat mag er wezen. De serie staat in de links hieronder, iedere etappeplaats heeft een eigen aflevering. Veel kijkplezier!

Hier aflevering 1 (Building the boat)2 (Duinkerken)3 (Dieppe)4 (St Cast)5 (Roscoff)6 (Talmont) 7 (Transit + Roses)8 (Gruissan) en een compilatie

Advertenties