Delft Challenge op het Offshore Energy Event 2012

Om onze sponsoren tevreden te houden, en om lege plekjes op de romp op te vullen stonden we op het Offshore Energy Event. Lees verder!

Het Offshore Energy Event is een beurs die georganiseerd wordt door Navingo. Wij, Delft Challenge, helpen met het opbouwen van de beurs, in ruil daarvoor mogen we de boot en het team promoten op het evenement. Iets soortgelijks deden we op de carrièrebeurs in Rotterdam in april.

En dat bevalt goed! Op deze manier brengen we sponsoren, relaties en het team écht in contact met de bedrijven die nog niet van ons bestaan af weten. Onder het genot van een kop koffie een babbeltje maken is natuurlijk veel beter dan een nieuwsbrief verzenden of zo af en toe bellen. En een boot bij de RAI is natuurlijk best spectaculair. Volgend jaar staan we er dus zeker weer.

Tot op het water!
Team Delft Challenge

Advertenties