[Gezocht] Nieuwe teamleden

Ben jij wedstrijdzeiler, (Delftse) student, en wil je het met een enthousiast en gefocust Team opnemen tegen de beste zeilers van de wereld? Dan is dit je kans! Team Delft Challenge zoekt versterking!

Het doel is om met een sterk Team in juli 2013 de Tour de France à la Voile te zeilen in de spectaculaire Archambault M34. Voordat het zover is zullen we fanatiek trainen, de boot in topconditie brengen en enkele voorbereidingswedstrijden varen.

Ondertussen gaan we op zoek naar nieuwe sponsoren en onderhouden we onze relaties in de watersportwereld en met de (technische) bedrijven die het Team van de TU Delft al langer steunen.

Wordt jij enthousiast van teamwork, keihard zeilen, en een goede voorbereiding? Neem dan contact met ons op via Léon. In september organiseren we een selectieweekend.

Advertenties