DC geeft acte de presence in Nederland [Van Uden Reco]

Sailing Arabia the Tour is voorbij, maar dat betekent natuurlijk niet dat ons seizoen erop zit. Hallo Van Uden Reco!

Startschot Nederlandse seizoen
De Van Uden Reco is de traditionele seizoensopener van het Nederlandse IRC-circuit. Iedereen heeft in de winterwedstrijden als de Grevelingencup en de Ijspegel een gedegen voorbereidingen kunnen treffen, die voorbereidingen moeten zich nu gaan bewijzen. Als je op een echte IRC-caravan vaart (lees: Swan 45, Dehler nogwat of een Grand Soleil) betekent dat dat je een nieuw setje kleding uit het plastic trekt om te kijken of het goed zit, voor ons betekent dat: we mogen weer!

Teamsamenstelling
Omdat we in Nederland nog geen boot hebben was het wel lastig om met een volledig Delft Challenge aan de start van de Van Uden Reco te verschijnen. We zijn er daarom in de vorm van een Max Fun 25 en een X34. Een deel van het team heeft zich bij het XXCES Team gevoegd in het X-35 veld, de rest van Delft Challenge vaart op de Max Fun 25 Hycos | TU Delft die we via vrienden van teamlid Marcel hebben kunnen lenen. Waarvoor dank!

Weersomstandigheden
Qua weersomstandigheden wordt het echt een topweekend. Clubracer.be zette een weerbericht je online. De kern: veel wind, temperaturen rond de 10 graden en de zon gaat schijnen. Hier meer.

Wij hebben er zin in, dus: tot op het water!
Team Delft Challenge

Advertenties