Vacature: zeilheld

Achtung! Huishoudelijke mededeling. Team Delft Challenge zoekt versterking. 

Ben jij een fanatieke wedstrijdzeiler, (Delftse) student, en wil je met een enthousiast en gefocust team opnemen tegen de beste zeilers van de wereld? Dan is dit je kans. Team Delft Challenge zoekt versterking!

Zaterdag 28 en zondag 29 september houden we een selectieweekend voor nieuwe teamleden. Het doel is om na dat weekend weer een compleet Team Delft Challenge te hebben dat in februari naar Arabië kan, en wie weet wat voor mooie avonturen zich dit jaar verder nog aandienen.

Voordat het zo ver is zullen we fanatiek trainen, voorbereidingswedstrijden varen, nieuwe sponsoren zoeken en onze oude relaties in de watersportwereld en met de (technische) bedrijven die het team al langer steunen onderhouden.

Wordt jij enthousiast van teamwork, keihard zeilen, en een goede voorbereiding? Neem dan contact met ons op via Léon. Zorg dat je een zeil-CV, een normaal CV en een motivatiebrief paraat hebt. De deadline is zondag 15 september.

new teammembers delft challenge

Advertenties