Nieuw project voor mediaman Team Delft Challenge

Feike Essink gaat de wereld in. Wat vindt u eigenlijk van Team Brunel?

MCM (Media Crew Member) Feike Essink maakte tijdens de Tour de France à la Voile en de voorbereiding voor deze wedstrijd een geniale miniserie. Over Delft Challenge, over de wedstrijden en over het leven rondom ‘De Tour’. Kunt u hier terugkijken.

Feike heeft nu een nieuwe ambitie; mediaman worden in de volgende Volvo Ocean Race. Feike maakt geweldige filmpjes en dat wordt opgemerkt. De cameraheld was aanwezig bij de perspresentatie van het nieuwe Team Brunel en maakte het volgende mooie overzichtsfilmpje:

Echter, een goede reportage is niet compleet zonder de mening van iemand met een mening een expert. Feike, wat vond Volvo Ocean Race CEO Knut Frostad eigenlijk van Team Brunel?

U ziet; Feike kan niet ontbreken aan boord van één van de VO65-oceaanracers. Wij wensen hem dan ook veel succes met zijn gooi naar het on-board reporterschap!

Advertenties