Laatste wijziging in het team; Léon bedankt, welkom Stijn!

Naast het zeilen wordt er door de leden van Team Delft Challenge natuurlijk ook nog druk gestudeerd. Dit studeren wordt hier en daar met een korreltje zout genomen, want voor zeilen maken we natuurlijk tijd, maar soms is dat echt niet mogelijk.

Neem Léon Boerop, die eigenlijk in februari mee naar het Midden-Oosten zou gaan. Deze steunpilaar van het team heeft in november helaas de knoop door moeten hakken en heeft besloten toch zijn laatste, onverzetbare en tijdens de Tour vallende, tentamen van zijn Master te maken (en te halen!). Namens het hele team, bedankt voor al je inzet de afgelopen jaren, Léon!

Doordat Léon niet mee kan naar de tour, is het team op zoek gegaan naar een vervanger.  In haar kenniskringen heeft het team nog een aantal mensen weten te strikken voor een klein selectieweekend. Na dit weekend is besloten dat Stijn zich bij het team zal voegen en Team Delft Challenge zal versterken in het Midden-Oosten. Hij zal ook de functie van Léon overnemen en u dus van alle leuke, interessante en belangrijke informatie voorzien (bij deze mijn eerste!).

In het stukje hieronder kunt u kort kennismaken met onze nieuwste aanwinst. Mocht u de kennismaking met Robert-Jan, Coen en Jochem misschien gemist hebben, dan kunt u dit nalezen in dit nieuwsbericht of u kunt natuurlijk het hele team leren kennen op de teampagina.

Stijn SeurenStijn

De heer Seuren, bekend onder zijn roepnaam Stijn en bijnaam Stino, vult Team Delft Challenge aan sinds november 2013. Stijn heeft al wel eerder met dit Dreamteam meegevaren, namelijk tijden de Cowes Week in 2011. Zijn affiniteit met de zeilsport is nergens te missen. Als voordekker op de Luctor et Emergo II leerde hij al de trucjes van het voordek. Later leerde Stijn als Vlootcommissaris van D.S.W.Z. Broach hoe hij handig omgaan met verschillende dingen; dan hebben we het voornamelijk over J22’s, maar deze kennis wordt ook wel eens succesvol op vrouwen toegepast. Boten zijn dus wel zijn ding en voor die reden is Stijn onze tweede boatcaptain. Betrouwbaar en gemotiveerd, met een belangrijk vleugje handigheid en gevoel voor humor: het karakter van Stino is niet te missen aan boord.

Tot op het water!

Team Delft Challenge

Advertenties

Een Reactie op “Laatste wijziging in het team; Léon bedankt, welkom Stijn!

Reacties zijn gesloten.