We zijn 2 teamleden rijker: welkom Daan en Jacob!

De samenstelling van Delft Challenge verandert met de jaren; daar waar teamleden ons studententeam verlaten als ‘oude’ zeerotten, stromen nieuwe talenten het team weer binnen. Zoals u misschien in een van onze vorige berichten heeft kunnen lezen gaan de zeerotten Dominique en Kay ons team helaas verlaten. Kay gaat namelijk afstuderen en Dominique heeft een mooi jaar als penningmeester van het S.G. “William Froude” voor de boeg.

Maar…! Niet getreurd, want we hebben namelijk sinds ons laatste selectieweekend twee nieuwe kanjers in ons team! We willen u graag kennis laten maken met Daan Geldermans en Jacob van Notten. De mannen stellen, zoals dat gaat bij Delft Challenge, elkaar graag aan u voor:

daannDaan Geldermans
Daan, een nieuw teamgenoot. Het zeilen zit bij hem in de familie en als Haarlemmer was hij altijd aan het zeilen op de lokale plas. Op zijn 16e kocht hij zijn eerste boot, die hij 2 jaar later alweer inruilde voor een snelle kajuitboot, de Hunter Formula One. Na wat kleinere wedstrijden te hebben gevaren begon het toch echt te kriebelen om er meer van te maken en koos hij voor een stap hogerop, Delft Challenge. Door maritieme techniek te gaan studeren heeft hij ook met zijn studie de keuze gemaakt om met bootjes bezig te zijn. Dit toont maar weer hoe diep deze passie zit!
Met Team Delft Challenge wil Daan de wereld gaan veroveren. Zowel laten zien dat hij zeer goed kan zeilen maar ook niet vies is van een feestje. Het voetballen, en zijn rechter been, waar hij een uitstekende trap mee heeft, zal hij even laten rusten om zich voor 100% in te zetten voor Team Delft Challenge.

Jacob

Jacob van Notten
Nieuw aan boord is Jacob, onze grote vriendelijke reus. In Driebergen is Jacob als kleine jongen begonnen met zeilen in de Optimist waarna hij doorgroeide in de Laser 4.7, Radiaal en Standaard. Later was dit gezelligheidsdier een geduchte tegenstander in de prachtige Melges 24 klasse. Op het selectieweekend maakte hij indruk door zijn rust aan boord en het feiloos uitvoeren van zijn taken ondanks een paar gekneusde ribben.
Naast het zeilen is deze 5e jaars student bezig met zijn bachelor Fiscaal Recht in Leiden waar hij het afgelopen jaar fulltime in het bestuur heeft gezeten van de studentenvereniging Minerva. Met al deze ervaringen op zak wil Jacob naar eigen zeggen het topzeilen combineren met gezelligheid. In dat geval is de combinatie Team Delft Challenge met Jacob een garantie voor succes.

 Team Delft Challenge 2015 is dus compleet! Wilt u weten wie er nog meer in het team zit? Maak kennis met alle teamleden op onze teampagina.

Tot op het water!

– Team Delft Challenge

Advertenties