Delft Challenge stelt aan u voor: Jelger !

Bijna een half jaar geleden heeft Delft Challenge een selectieweekend gehouden, op zoek naar 2 nieuwe teamleden. Na een heel succesvol weekend hebben wij toen 2 nieuwe kanjers in het team verwelkomd: Daan en Jacob. Helaas moeten we mededelen dat Jacob niet langer in het team zit. De switch van een druk bestuursjaar bij een studentenvereniging naar een actief zeilteam was erg groot, waardoor het moeilijk was om zich volledig in te kunnen zetten voor het team.

Maar, niet getreurd, want we zijn daarna gelijk op zoek gegaan naar een goede vervanger van Jacob… en die hebben we gevonden in de vorm van Jelger! Na een paar weekenden meevaren hebben we de knoop doorgehakt en maakt Jelger definitief deel uit van Team Delft Challenge. Wij, de teamleden van Jelger, stellen onze nieuwste aanwinst graag aan u voor:

Jelger Rozendaal

430071_589821687717820_1324520888_nZijn naam doet misschien denken dat Jelger van ‘onder de rivieren’ is, het tegengestelde is waar. Deze Rozendaal is groot geworden op en om het Braassemermeer! Van de optimist tot in de Laser standaard heeft hij goed zijn mannetje gestaan en heeft een tijdje in de kernploeg meegevaren. Zo rustig als hij is, zo fanatiek is hij in het team. Verder heeft deze jongeman een gele band in karate, is hij af en toe te vinden bij zijn studentenvereniging ‘Virgiel’ en heeft hij een bijzonder net handschrift, waardoor je bijna denkt dat het geschreven is door een dame. De zeilfocus van deze jongen liggen vooralsnog vooral bij het grootzeil, maar zijn leergierigheid belooft veel moois in zijn aanstaande jaren bij Delft Challenge. Als team hebben we het volle vertrouwen in deze Zuid Hollandse potentieel!

 

Jelger zal in recordtijd klaar worden gestoomd voor Sailing Arabia the Tour. Gezien de snelheid waarmee hij het zeilen in een team oppakt (hij komt immers uit de eenmansboten) en hoe goed hij in het team past, hebben wij het idee dat dat helemaal goed gaat komen.

Mocht u trouwens willen weten wie er nog meer in Team Delft Challenge zitten? Kijk dan snel even op onze teampagina!

Tot op het water!

– Team Delft Challenge

 

 

Advertenties

2 Reacties op “Delft Challenge stelt aan u voor: Jelger !

  1. Pingback: The road to Arabia: drempels, snelheidsrecords en mountainbikes! [Part II] | Team Delft Challenge·

  2. Pingback: Pagina niet gevonden | Team Delft Challenge·

Reacties zijn gesloten.