Ontmoet maritieme topwerkgevers tijdens de MOCE 2015!

Navingo Maritime & Offshore Career Event 2015

Bezig met het afronden van je studie? Of misschien ben je wel net begonnen! In beide situaties is het belangrijk om na te denken over je toekomstige baan. Welke functies sluiten aan bij jouw opleiding, hoe selecteer je bedrijven en vacatures? Kortom, wie wordt jouw nieuwe werkgever?

MOCE2014-8776

Navingo BV en Team Delft Challenge nodigen je van harte uit om op woensdag 22 april 2015 de 9e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) te komen bezoeken. De beurs is van 10.30 tot 18.00 uur geopend en vindt net zoals voorgaande jaren plaats in het Beurs-WTC gebouw te Rotterdam. Om 11.00 uur zal Harold W.M. Linssen, Havenman van het Jaar 2014 en Managing Director van Keppel Verolme B.V., de beurs officieel openen. Vervolgens zal vanaf 11.30 uur het beursprogramma starten met de eerste bedrijfspresentaties.

Groeisector

De maritieme cluster is goed voor werkgelegenheid van bijna 440.000 personen wat gelijk staat aan 5% van de totale werkgelegenheid in Nederland. Tegelijkertijd is (jong) technisch talent schaars op het moment, maar van groot belang voor groei en ontwikkeling binnen de cluster. Een doelgroep waar bedrijven dus voor in de rij staat! Daarnaast heeft Nederland een internationale toppositie op het gebied van watermanagement. Nederland beschikt met Rotterdam over de grootste haven van Europa, de Nederlandse binnenvaartvloot heeft het grootste Europese marktaandeel, Nederland is de belangrijkste producent van superjachten én de offshore- en waterbouwsector behoren tot de wereldtop. Kortom, de maritieme cluster is economisch gezien ontzettend belangrijk voor Nederland.

Carrièreplatform

MOCE biedt hét platform waar carrière en opleiding in de maritieme en offshore sector samenkomen. Er worden dit jaar >125 exposanten verwacht die samen een breed banenaanbod vertegenwoordigen van technisch tot nautisch, voor zowel op zee als aan wal. Werkgevers en opleidingsinstituten ontmoeten scholieren, studenten en (young) professionals die interesse hebben in een carrière in de maritieme sector of klaar zijn voor het zetten van de volgende stap binnen hun loopbaan. MOCE is het enige carrière evenement in de Benelux dat zich volledig richt op alle sectoren uit de maritieme cluster en alle opleidingsniveaus (WO, TU, HBO, MBO en VMBO). Het evenement geeft bezoekers de gelegenheid om rond te kijken, zich te oriënteren, te ervaren en zich zoveel mogelijk te laten informeren over werken in de maritieme en offshore sector.

MOCE2014-8656

Beursprogramma

Verder kun je op MOCE terecht voor diverse bedrijfspresentaties, workshops, een CV check en meer. Tijdens de bedrijfspresentaties worden diverse projecten uitgelicht, exposanten vertellen meer over hoe het is om bij hun bedrijf te werken en professionals delen hun kennis en ervaring over werken in de maritieme en offshore sector. Op de MaritiemeVacaturebank.nl – Kubus kun je terecht met al je vragen over het sollicitatieproces, kun je je CV laten checken en tips vragen over het sollicitatiegesprek en hoe je te presenteren. Nieuw dit jaar is de MOCE Cinema, een echte bioscoop waar je met een gratis bakje popcorn kunt kijken naar films van topwerkgevers uit de sector. Je maakt ook weer kans op leuke prijzen, zoals een dagje meelopen bij Kotug of een dagje zeilen met Team Delft Challenge. Meer informatie en de voorwaarden vind je op www.MOCE.biz.

MOCE2014-8982

Genoeg te doen! Dus houd de website www.MOCE.biz, de Facebook en Twitter pagina goed in de gaten voor updates en nieuws. Het laatste uur van de beurs wordt traditioneel afgesloten met een netwerkborrel op de beursvloer. Wil jij nu al verzekerd zijn van een leerzame en inspirerende dag? Registreer je dan alvast en vergeet ook niet de MOCE app te downloaden. Wij zien jou graag op woensdag 22 april 2015 in het Beurs-WTC gebouw te Rotterdam!

Waarom is een bezoek aan MOCE interessant voor jou?

  • >125 exposanten
  • 100% focus op de maritieme en offshore sector
  • Bedrijfspresentaties, workshops, CV check en meer
  • Breed banenaanbod van technisch tot nautisch, voor zowel op zee als aan wal
Advertenties