Team Delft Challenge is looking for new team members!

Helaas gaat onze ervaren zeiler en begenadigd tacticus Robert-Jan het team verlaten. Hij gaat zich focussen op het afstuderen en daarna verdere stappen zetten in de zeilwereld. Bedankt voor alles RJ! We zien je ongetwijfeld terug op het water.

Niet één maar twee plekken te vullen
Ondanks het feit dat maar één teamlid vertrekt, willen we het team uitbreiden met twee nieuwe zeilers. Het team bestaat in dat geval uit acht man en zo hebben we altijd één reserve aangezien de Farr30 wordt gevaren met z’n zevenen. Ben jij een fanatieke wedstrijdzeiler, (Delftse) student en enthousiast om het met dit fanatieke team op te nemen tegen ’s werelds beste zeilers? Dit is je kans!

Het selectieweekend
Aan de hand van de aanmeldingen zullen we 6 en 7 juni een selectieweekend organiseren. Hier hopen we twee nieuwe teamleden te vinden waarmee het team compleet is voor het komende seizoen. Met dit team zullen we toewerken naar Sailing Arabia The Tour 2016; veel trainen, Nederlandse wedstrijden varen en huidige en nieuwe sponsors bezoeken.

Intresse?
Mail je zeil-CV en je motivatie naar info@delftchallenge.nl en wie weet zeil je volgend jaar in het leukste zeilteam van Nederland!

Tot op het water!

Team Delft Challenge

Poster selectieweekend 2015 versie 2

Advertenties