Team Delft Challenge wint Youth Sailing Talent award!

Vrijdagmiddag 5 uur, Team Delft Challenge zit met 6 man sterk onder het genot van wat zomerse hitjes in de bus richting Nieuwegein. We zijn uitgenodigd om een diner bij te wonen waarbij de jaarprijzen van de Noordzee Club, de klassenorganisatie voor de IRC en ORC gemeten boten, uit worden gereikt.

Na wat vertraging hier en daar kwamen we aan in het ‘Huis van de Sport’ waar al een borrel gaande was. Veel bekenden kwamen we daar tegen, waaronder Ewout Lubberink (oud teamgenoot en daar namens Team Solo) en oud directeur van een van onze sponsors: Piet Vroon.

Niet veel later startte het diner en de uitreiking. Na mooie verhalen en de uitreiking van de jaarprijzen voor de verschillende klassen projecteerde de beamer:

Jong talent award

Erik van Vuuren begon; ‘Op alle succesvolle grote boten zie je ze vaak terugkomen en de jasjes zie je vaak op de steigers rondlopen…’. Even later stonden we met 6 man sterk op het podium en mochten we de ‘Flipperkast’ in ontvangst nemen. Wauw!

Delft Challenge is een roulerend team, waardoor de oudere teamleden na een aantal jaar actief zeilen plaats maken voor nieuw talent. Op deze manier zijn er de afgelopen 12 jaar al heel wat ervaren en succesvolle zeilers voortgekomen uit ons Delftse studententeam, waardoor we nu de trotse winnaars zijn van deze award!

groepsfoto’s door Nicoline de Liefde

Heel leuk om op deze manier waardering te krijgen, bedankt!

Tot op het water!

– Team Delft Cchallenge

Advertenties