Laatste wijzigingen in het team; Welkom Marien, Job en Tobias!

Wouter, Jochem, Coen en Stijn maken plaats voor drie nieuwe Delft Challenge leden die smachten om wilde zeeën te bevaren! Wouter, Coen, Jochem en Stijn zijn hun master ingerold, dus wordt het tijd voor nieuw vlees in kuip!

Wouter was al actief sinds 2012 en heeft ondertussen al 4 SATT’s achter de rug. Al snel werd duidelijk dat Wouter als stuurman en schipper het beste uit de verf kwam. Hij gaat zich nu focussen op zijn master Structural Engineering en zijn verdere zeilcarrière.
Jochem en Coen zijn in september 2013 bij Delft Challenge gekomen en hebben inmiddels 3 SATT’s gevaren. Coen heeft het voorzitterschap op zich genomen en zich sterk gemaakt voor de sponsoring. Hij gaat zich nu concentreren op zijn afstuderen bij Damen in Singapore. Jochem heeft zich vooral ingezet voor de boot als boatcaptain en de navigatie. Hij gaat in september beginnen met zijn master Offshore & Dreding Engineering.
Als laatste is er nog onze mediaman Stijn die ons gaat verlaten. Hij is eind 2013 begonnen en heeft net als Coen en Jochem ook 3 SATT’s (en heel veel meer) gevaren. Stijn gaat zich nu druk maken met zijn master Biomechanical Design.

In het stukje hieronder kunt u kort kennismaken met onze nieuwste aanwinsten. Op de teampagina kunt kennismaken met heel het team.

Marien van Arendonk13263722_1014784768608165_1141533368358723315_n
Leeftijd: 21
Positie: Voordek, Spinnaker
Studie: Erasmus Universiteit Rotterdam – Strategic Management

Magic Marien, de technicus. Als hij niet op het water zat, was hij waarschijnlijk aan het sleutelen. Marien uit Zeewolde is opgegroeid met een schoot in zijn linker en een baco in zijn rechterhand.
Al van jongs af aan is hij op het water te vinden. Op het IJsselmeer voer hij wedstrijden in de Optimist en later in de Splash. Tijdens zijn middelbare schooltijd heeft hij veel zeilles gegeven in Lelystad en daarna 2 mans boten gevaren.
Naast zijn zeiltalent heeft Marien veel verstand van techniek ontwikkeld door dat het sleutelen aan boten, auto’s en trekkers in de werkplaats waarvan de gerucht rondgaat dat hij er in is geboren.
Met zijn ervaring in techniek en op het water is Marien dus een ideale aanwinst voor het team!

Job Seurenthumbnail Job
Leeftijd: 21
Posities: Voordek, Pit
Studie: TU Delft – Maritieme Techniek

Deze zeeheld is een echte doener, iemand die van aanpakken weet: kortom een echte DC’er. Graag stellen we u Job Seuren voor. Deze 3e jaars student Maritieme techniek komt oorspronkelijk uit het altijd gezellige Brabant en heeft een rijke zeilgeschiedenis. In zijn jeugd leerde hij zeilen op het Schelde Rijnkanaal. Later ging hij bij de zeeverkenners en bleef daar vele jaren actief. De interesse in wedstrijdzeilen begon steeds meer te groeien, en daarom werd hij toen hij in Delft kwam studeren lid van Broach. Bij Broach vaart hij onder andere op de J22’s, en organiseerde hij de slag om Delft. Hij houdt van een feestje, maar op het water is hij uiterst serieus en gefocust. Deze zeeverkenner gaat nu het echte grote water op!

Tobias Tanistobias
Leeftijd: 21
Positie: Grootzeil, Pit
Studie: TU Delft – Maritieme Techniek

Deze zeilfanaat uit Laren is opgegroeid rond en op de Loosdrechtse plassen en zeilt al vanaf jongs af aan fanatiek mee in de wedstrijdtop bij de Optimist, Splash en Laser Radial. Zoals op de foto te zien, is hij helemaal in zijn nopjes op het water. Toen hij naar Delft kwam, heeft het zeilen tijdelijk stilgelegen maar vanaf 2016 pakt hij zijn passie weer op bij Delft Challenge. Hij had al eerder de sfeer van Delft Challenge geproefd tijdens de North Sails Trim Cup in Zweden en dat beviel hem goed. Naast zijn zeilkunsten brengt hij veel gezelligheid met zich mee en houdt hij ervan zich vast te bijten in mooie projecten en accepteert dan ook niets behalve succes. Met de toevoeging van deze sfeer verbeterende en fanatieke eigenschappen kunnen we weer meters gaan maken met team. Hij groet jullie graag op het water.

Advertenties