Sponsors

Deelname aan de Sailing Arabia the Tour gaat vanwege de omvang van het evenement niet over één nacht ijs. Om deelname aan deze zeilmarathon mogelijk te maken zijn er een aantal bedrijven en instellingen die de Delft Challenge campagne steunen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de huidige sponsoren, suppliers en partners van het project.

Hoofdsponsoren

TU Delft

TUDelft


De TU Delft heeft in haar 150-jarig bestaan veel betekend voor zowel de Nederlandse als internationale wetenschap. Naast het wetenschappelijk onderzoek op vlakken als Natuurkunde, Werktuigbouwkunde, Civiele Techniek, Maritieme Techniek en Informatica wordt er ook veel energie gestoken in het opleiden van toekomstige ingenieurs. De TU Delft ondersteunt haar studenten dan ook op allerlei vlakken, ook als het om projecten naast de studie gaat. De TU Delft is van mening dat een goed ingenieur niet alleen in de collegebanken geboren wordt. Naast het studeren moet de student zich kunnen verdiepen in alle andere aspecten van het leven, waaronder sport zeker te noemen valt.

Sponsoren

Heerema Marine Contractors

Heerema Marine Contractors ontwikkeld volledige offshore velden in de zwaarste omstandigheden, overal ter wereld. HMC transporteert, installeert en verwijdert alle soorten offshore faciliteiten. Daarnaast managet HMC de volledige keten van een offshore constructie: van het ontwerp tot  de bouw. Met het hoofdkwartier in Leiden, beslaan de activiteiten ontwikkelen, plannen, logistiek, project management en de uitvoering van projecten wereldwijd. Heerema Marine Contractors is sinds 2011 sponsor van Delft Challenge.

Alba Sign

Alba Sign is sinds jaar en dag de enige echte bestickeraar van alle voertuigen die Delft Challenge bezit. Boten, auto’s, busjes, het kan de mannen van Alba niet groot en gek genoeg. Een goed voorbeeld van excellent stickerwerk van Alba Sign is de full-color sticker achterop onze bus.

Suppliers

Vrolijk Watersport

Vrolijk Watersport

Vrolijk Watersport, de watersport winkel van Scheveningen voorziet het team van de benodigde nautische artikelen voor de Farr30. Op steenworp afstand van de haven is Vrolijk de partner bij uitstek voor een snelle service. Vrolijk Watersport is inmiddels 125 jaar actief in de watersportsector. Je kunt er terecht voor al je zaken m.b.t. de watersport.

Magic Marine

Magic Marine

De kleding van Magic Marine houdt ons op het water droog en warm, en op de kant zien we er in hun Softshells hip en netjes uit. We gebruiken de Wellington salopette en top, de softshell, de hikingshorts, de tshirts, en velen van ons hebben nog veel meer bijbesteld bij Magic Marine. Van laserzeilers en optimistenzeilers tot Volvo Ocean Race bemanningen, Magic Marine steekt ze in het net.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s